Huisbezoek Tandarts

Bij erg beperkte mobiliteit van de patiënt biedt onze praktijk de mogelijkheid om consult en mondhygiëne bij mensen met eigen tanden thuis uit te voeren.

Overige tandheelkundige behandelingen kunnen wij niet aan huis aanbieden, wij hebben een rolstoelvriendelijk praktijk op begane grond waar u door de tandarts geholpen kunt worden.

Afspraak maken

Huisbezoek Tandprotheticus

Wij bieden prothese behandelingen aan huis. Veel prothese dragers bezoeken de tandarts of tandprotheticus pas als er klachten zijn.

Mocht u slecht ter been zijn of u kunt niet naar onze praktijk komen dan komen wij naar u toe voor kunstgebit behandelingen.

Afspraak maken

Verpleeghuizen en verzorging instellingen

Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck werkt samen met een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen (Amsta, Amstelring, Cordaan) in Amsterdam en omgeving om zijn bewoners de juiste mondzorg hulp te geven.

Er staan vaste dagen in de maand ingepland voor iedere instelling om de bewoners te bezoeken.

Er wordt gecontroleerd op mondgezondheid, slijmvlies afwijkingen en pasvorm van protheses (kunstgebit), we geven poetsinstructie aan de patiënt en verzorgende. Indien nodig wordt er een vervolgbehandeling gepland in de praktijk.

Behandelingen voor protheses (kunstgebitten) kunnen volledig op locatie, bij de bewoner thuis, gedaan worden.

Afspraak maken

Meld u nu aan voor een intake!

Afspraak maken