Loading...
Huisbezoek 2019-07-18T10:37:28+00:00

Huisbezoek Tandarts

Bij erg beperkte mobiliteit van de patiënt biedt onze praktijk de mogelijkheid om consult en mondhygiëne bij mensen met eigen tanden thuis uit te voeren.

Overige tandheelkundige behandelingen kunnen wij niet aan huis aanbieden, wij hebben een rolstoelvriendelijk praktijk op begane grond waar u door de tandarts geholpen kunt worden.

Afspraak maken

Huisbezoek Tandprotheticus

Wij bieden prothese behandelingen aan huis. Veel prothese dragers bezoeken de tandarts of tandprotheticus pas als er klachten zijn.

Mocht u slecht ter been zijn of u kunt niet naar onze praktijk komen dan komen wij naar u toe voor kunstgebit behandelingen.

Afspraak maken

Verpleeghuizen en verzorging instellingen

Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck werkt samen met een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen (Amsta, Amstelring, Cordaan) in Amsterdam en omgeving om zijn bewoners de juiste mondzorg hulp te geven.

Er staan vaste dagen in de maand ingepland voor iedere instelling om de bewoners te bezoeken.

Er wordt gecontroleerd op mondgezondheid, slijmvlies afwijkingen en pasvorm van protheses (kunstgebit), we geven poetsinstructie aan de patiënt en verzorgende. Indien nodig wordt er een vervolgbehandeling gepland in de praktijk.

Behandelingen voor protheses (kunstgebitten) kunnen volledig op locatie, bij de bewoner thuis, gedaan worden.

Afspraak maken

Meld u nu aan voor een intake!

Afspraak maken

Over onze praktijk

In onze praktijk ontvangt u individuele zorg met veel tijd en aandacht. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, angstige patienten en ouderen, wij streven naar goede kwalitatieve zorg met het doel de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren en op peil te houden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00
Let op: Op de vierde woensdag van de maand open van 11:00 tot 20:00

Betaald parkeren tot 18:00.
Parkeerzone 21787

Contact informatie

Eikenrodelaan 99HS
1181 DG Amstelveen
020 – 889 06 05
contact@randwijckmondzorgpraktijk.com