Klachten

Klachtenregeling

Klacht over uw behandelaar? Een gesprek is altijd goed!

Wij doen erg ons best om er voor te zorgen dat al onze patiënten tevreden zijn over de behandeling van de tandarts, tandprotheticus en mondhygieniste binnen onze praktijk.
Toch kan het wel eens gebeuren dat u vindt dat u onjuist bent geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u dit met uw behandelaar (tandarts, tandprotheticus of mondhygieniste) bespreekt.

U kunt ons bereiken met uw klacht via het e-mailadres contact@randwijckmondzorgpraktijk.com. Vermeld in de klacht ook de naam van de behandelaar en waar het omgaat. De desbetreffende behandelaar zal z.s.m. contact met u opnemen om de klacht netjes af te handelen.

Soms is het vertrouwen hierna nog niet genoeg hersteld. U heeft dan de mogelijkheid om een andere behandelaar (tandarts, tandprotheticus, mondhygieniste) een second opinion (tweede mening) te vragen. De mening van een behandelaar (tandarts, tandprotheticus, mondhygieniste) die niet bij het conflict is betrokken, kan uw eigen visie bevestigen, nuanceren of een geheel nieuw inzicht geven. Wellicht is deze tweede mening aanleiding voor u of uw tandarts om het eigen standpunt te heroverwegen.

Als u er met uw behandelaar (tandarts, tandprotheticus, mondhygieniste) toch niet uitkomt, dan kunt u via de klachtenregeling van de behandelaar (tandarts, tandprotheticus, mondhygieniste) uw klacht melden, zie verder onderstaande organisaties.

Organisatie van Nederlandse Tandprothetici
KNMT
Mondhygienisten

Ik ben altijd bang geweest om mijn vertrouwde kunstgebit te vervangen. Toen op mijn 99ste jaar het gebit echt moest worden vervangen, zag ik er erg tegenop, maar zodra ik het nieuwe gebit kreeg was ik zo blij! Ik kon weer normaal eten, praten en lachen, heel prettig. Achteraf denk ik, had ik het maar eerder gedaan!

Mevr. Verhoeven, de Schutse, 2012 Amsterdam
Behandelaar, Dorita Ospina, tandprotheticus

Vacatures

Vacatures

Vacature mondhygieniste

Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck is op zoek naar een mondhygieniste M/V om onze team op verschillende verpleeginstellingen en in de praktijk te komen versterken.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ken je iemand? Neem dan snel contact op contact@randwijckmondzorgpraktijk.com

Vacature tandprotheticus

Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck is op zoek naar een tanprotheticus M/V (i.o) om onze team op verschillende verpleeginstellingen en in de praktijk te komen versterken.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ken je iemand? Neem dan snel contact op contact@randwijckmondzorgpraktijk.com

Vacature Tandarts Assistente

Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck is op zoek naar een Tandarts assistente M/V.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ken je iemand? Neem dan snel contact op contact@randwijckmondzorgpraktijk.com

Meld u nu aan voor een intake!

Afspraak maken