Afspraak maken

U kunt telefonisch contact opnemen met tel 020 – 889 06 05 en/of stuur ons een e-mail contact@randwijckmondzorgpraktijk.com.

In verband met behandelingen, zijn wij niet altijd in staat om de telefoon op te nemen. Mocht dit voorkomen, dan kunt u de voicemail inspreken zodat wij u op een later moment kunnen terugbellen. Spreekt u duidelijk uw volledige naam, uw telefoonnummer en vraag/reden van bellen. Wij zullen u z.s.m. terugbellen.

  Betaald parkeren

  Bij ons voor de deur geldt betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag van 9:00-18:00 uur. Komt u met de auto, vergeet dan niet uw auto aan te melden bij de parkeer meten om de hoek of via een mobiele parkeer app voor zonegebied 21787.

  Openbaar vervoer

  Bushalte Kalfjeslaan

  Komt u vanuit Amsterdam, dan steekt u de weg over richting de kerk Augustinus en loopt u vervolgens met de kerk aan u linkerzijde rechtdoor de straat in.
  Komt u vanuit Amstelveen, loop dan vervolgens met de kerk Augustinus aan u linkerzijde rechtdoor de straat in. Deze straat loopt u door en u gaat vervolgens rechts de brug over. Over de brug gaat u linksaf om vervolgens de derde zijstraat rechts in te gaan. Onze praktijk zit na 20 meter aan de rechterkant.

  Bij halte Uilenstede

  Verlaat u het perron via de trap. U gaat onderaan de trap rechtsaf om vervolgens rechtdoor te lopen. Bij de derde zijstraat links gaat u deze in. Onze praktijk zit na 20 meter aan de rechterkant.

  Contact Informatie

  Afspraak afzeggen

  Zou u ons bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren willen informeren?
  Zodat we de verloren tijd niet in rekening hoeven te brengen? Wij verzoeken u ook om de verhindering telefonisch door te geven. Tel: 020 – 889 06 05

  Tandarts spoed

  Wat als ik mijn afspraak niet nagekomen ben?

  Afzeggen of het vergeten van uw afspraak

  Wanneer u uw afspraak niet na kunt komen wordt u verzocht uw afspraak telefonisch minimaal 24 uur van te voren af te zeggen, zodat we een nieuwe afspraak voor u kunnen inplannen. Het kan echter gebeuren dat uw uw afspraak vergeet. Voor uw informatie leest u hieronder wat u van ons kunt verwachten als u uw afspraak vergeten bent.

  Werkwijze bij niet nagekomen afspraken

  Wanneer u niet op uw afspraak verschijnt en u heeft ons geen afbericht gegeven wordt u gebeld en/of ontvangt u een brief of e-mail waarin wij aangeven wat de gevolgen zijn van uw gemiste afspraak.

  1e keer niet nagekomen afspraak (te laat of niet afgebeld)

  Bij een eerste niet nagekomen afspraak wordt u gebeld. Bij geen gehoor ontvangt u een brief of e-mail. U wordt vriendelijk verzocht contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

  2e keer niet nagekomen afspraak (te laat of niet afgebeld)

  Bij een tweede niet nagekomen afspraak ontvangt u een telefoontje dan een e-mail/brief, u zult zelf een factuur ontvangen van Famed voor deze kosten.
  U wordt vriendelijk verzocht contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

  3e keer niet nagekomen afspraak (te laat of niet afgebeld)

  Bij een derde niet nagekomen afspraak ontvangt u wederom een factuur voor de vrij gehouden tijd en vervolgens een brief met de mededeling dat wij afscheid van u nemen als patiënt van Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck.
  In individuele gevallen kan overmacht of gegronde redenen ons doen besluiten af te wijken van dit protocol. Dit is ter beoordeling van de behandelaar.