Onze praktijk

Biografie

Tandarts en tandprothetische praktijk Randwijck is in 2010 opgericht door Dorita Ospina (toen tandtechnieker) en is begonnen als “Tandtechnisch laboratorium Ospina”. In 2013 rondde Dorita haar opleiding tot tandprotheticus af als trotse winnaar van de afstudeer-scriptie prijs 2013 aan de Hogeschool van Utrecht. Hierdoor is de naam van de praktijk gewijzigd naar “Tandprothetische Praktijk Ospina”.
Tijdens haar opleiding, heeft Dorita zich veel verdiept in de geriatrische patiëntengroep en heeft zich daarom hierop gericht. Zij ervaart veel plezier in het helpen van mensen met het idee om iemand weer aan het lachen te maken en/of weer te laten genieten van eten. Ook als mensen minder mobiel zijn en niet meer in een praktijk kunnen komen, helpt Dorita graag door deze mensen aan huis te bezoeken. Dit was haar roeping en het helpen van mensen geeft haar een voldaan gevoel. Door de jaren heen is dit haar specialisme geworden en de bron van alles wat zij tot nu toe heeft bereikt.

Het doel om alle patiënten volledig te voorzien van alle mondzorgkundige hulp die zij nodig hebben, bleek niet zo eenvoudig. Als Tandprotheticus kon Dorita de mensen met volledige kunstgebitten zelfstandig helpen, maar ondertussen kwam zij steeds meer mensen tegen die ook (gedeeltelijk) eigen tanden in de mond hadden en ook hulp van een tandarts en/of mondhygiëniste nodig hadden. Doordat besloot Dorita dat er versterking nodig was en die werd gevonden bij tandartsen en mondhygiënistes met hart voor het vak. Gezamenlijk kunnen zij hun patiënten alles bieden wat nodig is voor een goede mondgezondheid. Sinds 2014 is de naam van de praktijk dan ook gewijzigd naar “Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck” en onze handelsnaam is Randwijck Mondzorgpraktijk.

Sinds 2017 is het team compleet met een tandarts, mondhygiënisten, en tandtechniekers een receptioniste en natuurlijk Dorita zelf als tandprotheticus. Er is een hecht team gecreëerd dat veel met elkaar overlegt over patiënten en met veel  passie de patiënten de juiste (combinatie) behandeling aanbiedt. Het team van Tandarts en Tandprothetische praktijk Randwijck is nu meer dan ooit actief in het bezoeken van de wat oudere en/of minder mobiele patiënt in verzorgings- en verpleeghuizen in Amsterdam en omgeving. Bijna wekelijks wordt ieder verzorgings- of verpleeghuis bezocht door één van de teamleden om deze patiëntengroep van de juiste mondzorg te voorzien. Dit was ooit de bron van inspiratie en dat zal het ook altijd blijven!

Daarnaast bieden wij onze mondzorg ook aan in de nieuwe, rolstoelvriendelijke praktijk op de Eikenrodelaan te Amstelveen. Hier zijn alle patiënten, van jong tot oud, welkom voor tandheelkundige en tandprothetische behandelingen.  Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, angstige patiënten en ouderen. Door de individuele zorg die wij aan onze patiënten geven, wordt een vertrouwensband met de patiënten gecreëerd waardoor de patiënt de sfeer in de praktijk vaak als prettig ervaart. U wordt hartelijk ontvangen, er wordt met veel geduld en aandacht naar u geluisterd en u wordt met uiterste zorgvuldigheid behandeld. Wij streven naar goede kwalitatieve zorg, met het doel om de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren en op peil te houden.

Het team van Tandarts en Tandprothetische Praktijk Randwijck heet iedereen van harte welkom!

Team

Team

Dorita Ospina, Praktijkeigenares
Dorita Ospina, PraktijkeigenaresTandprotheticus
Hernando Giordanelli, Praktijkeigenaar
Hernando Giordanelli, PraktijkeigenaarTandtechnieker
Maria Consuelo Rodriguez
Maria Consuelo RodriguezTandarts geriatrie - BIG Nummer: 19101715502
Jelena Duric
Jelena DuricTandarts geriatrie in opleiding - BIG Nummer: 19923584602
Alba Aracil
Alba AracilTandarts - BIG Nummer: 39921209102
Onne Gubbels
Onne GubbelsMondhygiënist
Esra Susaçan
Esra SusaçanMondhygiënist
Pablo Hernandez
Pablo HernandezTandprotheticus
Monica Archidona
Monica ArchidonaTandtechnicus Prothese
Miranda Delies
Miranda DeliesReceptioniste
Mihaela Ivanova
Mihaela IvanovaTandartsassistente
Priya Ramcharan
Priya RamcharanAdministratief medewerkster

Meld u nu aan voor een intake!

Afspraak maken